top of page
Bouwbegeleiding Groningen
MEMO20220422-72.jpg

OVER ONS

Oprichters Jonna van der Vlies en Jurjen Fröling zijn bekend in de wereld van projectontwikkeling, nieuwbouw, verbouw en inrichtingen van woningen middels de vastgoedonderneming van Jurjen.

Na samen verschillende projecten binnen de vastgoedonderneming Jurjen te hebben afgerond, is het idee ontstaan omdat samen in een nieuw avontuur te stappen: "Bouwbegeleiding Groningen". Hier voelen wij ons als een vis in het water omdat wij beide onze expertise kunnen inbrengen vanaf het begin. 

 

Wij zijn gericht op het volledig uit handen nemen van een nieuwbouw of verbouwingsproject, alle stappen en alle onderdelen worden door ons gemonitord en gedetailleerd in de gaten gehouden. Planningen worden zorgvuldig bewaakt en wij zorgen voor het algehele overzicht tijdens het hele traject van A tot Z.

Bouwbegeleiding Groningen zet zijn netwerk in van architecten (vergunningstechnisch, binnenshuis en tuin), aannemers, bouwkundigen, interieurbouwers, keukenleveranciers, installateurs en overige bouwgerelateerde ondernemingen en zelfstandigen.

Onze kennis en ervaring laten wij los op uw project met als uitgangspunt een zo overzichtelijk, kwalitatief en gedetailleerd eindresultaat.

Wij zijn zelf fysiek op de bouw aanwezig en controleren het werk tot in detail.

the team

JURJEN

Jurjen is een ondernemer in vastgoed en e-commerce en heeft hier jarenlange ervaring in opgedaan, in 2010 is Jurjen begonnen als zelfstandig ondernemer in vastgoed en is sindsdien vele projecten verder.

Door al 12 jaren te bouwen en samen te werken met bouwgerelateerde partners is er een "fingerspitzengevoel" ontstaan wat resulteert in overzicht en rust op projecten. Ook zijn vele vastgoed projecten door Jurjen begeleidt qua aan en verkoop, verbouw en exploitatie in heel Noord Nederland.

Aspecten die zeer hoog in het vaandel staan zijn openheid in communicatie, kwaliteit van werken en het beste eindresultaat.

Jurjen focust zich binnen Bouwbegeleiding Groningen met name op de grove bouw, de algehele planning, het soepel laten verlopen van de samenwerking tussen verschillende professionals en het bewaken van detaillering in de eindfase.

Jurjen heeft een hands on mentaliteit en staat altijd in de hoogste versnelling.

Buiten werktijden heeft Jurjen passie voor zijn wijncollectie (Châteauneuf du Pape) en verschillende sporten.

Bouwbegeleiding Groningen Jurgen
Bouwbegeleiding Groningen Jonna

JONNA

Jonna heeft een achtergrond in de gezondheidszorg en is daar altijd nog werkzaam. Door veel familieleden en vrienden die werkzaam zijn binnen makelaardij, vastgoed en architectuur begon daar een grote interesse te ontstaan.

 

Na zelf bij toeval betrokken te worden bij projecten binnen bouwbegeleiding, was daar een nieuwe passie. Inmiddels vele mooie en diverse projecten verder. 

Belangrijke aspecten voor Jonna zijn 'het' gevoel bij de eigenaren van een project, details, afwerking en kwaliteit. 

De eindfase is hierin voor Jonna cruciaal om net 'dat' beetje extra te creëeren. 

 

Buiten werk binnen het ziekenhuis en bouwbegeleiding houdt Jonna zich graag bezig met interieur, gastronomie en de natuur.

BBG_Logo_Antraciet.png
bottom of page